topimages
transp
transp


April


6/4


Först vill ja önska alla en Glad Påsk. Hoppas ni alla får en trevlig helg med massa god påskmat. Här nere t.ex. hittar man 1 kg stora chokladägg i mataffärerna. Vill inte veta hur man mår efter att man tryckt i sig ett sånt!

Ikväll åker jag till Belgien för att sen på söndag köra Flandern runt. Helt klart ett av mina favoritrace. Tyvärr ligger det bara lite tidigt på säsongen för att jag ska ha bra ben. Men jag hoppas kunna göra ett bra race ändå. Ryktet säger att vädret ska vara 20 grader och sol på söndag, vilket skulle passa mig finfint då jag är en riktig solkskenscyklist..!

Efter Omloop Het Volk som gick den 18/3 så passade jag på att stanna kvar några dagar i Belgien för att träna lite pavé ihop med Bäckstedt. Är det någon som vet hur man åker fort på pavé så är det ju han. Självklart började vi direkt med den beryktade Arenberg-sträckan, som finns med under Paris-Roubaix. Jag brukar inte vara den som kastar in handduken normalt, men måste nog erkänna att jag fick lite kalla fötter när jag kom dit. Men tro det eller ej, de gick faktiskt finfint! Men gissa vilken puls, helt sjukt jobbigt. När jag kört den 2.5 km långa sträckan så hade jag 180 i puls. På 39x21!! Opps!! Visserligen på hög kadens men ändå! Och nej, jag lyckades aldrig riktigt ställa av Magnus på pavén..!

Även Martin McCrossan (Magnus PR-manager) var med oss nere i Belgien. Han gjorde bl.a. ett reportage om Flandern runt som kommer att visas på Cycling.tv nu i dagarna. Fick ett par riktigt bra dagar i Belgien bortsett från att vädret var riktigt dåligt. Började t.o.m. snöa på ett av passen. Försökte inbilla mig att sånt härdar.

Vi bodde på Cyclingcenter.com under våra dagar där nere. Det är där som bl.a. det amerikanska laget Navigators Insurance bor när de är i Europa. Inte ofta man ser det så välorganiserat som hos Ann och Bernard, inte ens i de stora lagen.

Förresten för er som gillar att kolla på cykelrace, kolla in Cycling.tv, då de visar i stort sett alla tävlingar som filmats. Samt även damernas världscup! Nä, dags att ta tag i den sista packningen!!

Vi hörs snart igen

Klicka här för att se bilder!


transpCopyright 2018 Veronica Andréasson info@cyklist.com