topimages
transp
transp


November


16/11


Här kommer en liten höst rapportering efter mycket vila o bullbak!
Vi har haft riktigt fin höst här, så sent som för någon vecka sen kunde man fortfarande sticka ut i kortbent o kortärmat. Så fast det är höstvila, blir det ett o annat cykelpass. Fast nu är det tiden i cykelkläder o inte tiden på cykeln som gäller. D.v.s. vi stannar på närmaste fik o även gärna vidare till ett annat. Även lite fönstershoppning kan det också bli. Så en timmes cykling o tre timmar i cykelkläder. Perfekt!!
Så här efter säsongen är det många som åker på semester. Men att resa o packa resväskan är inget som lockar efter en hel säsong med just detta. Så min semester blev en vecka nere hos min teamkompis Silvia i Toscana (Cecina). För första gången så har jag gjort min egen olivolja. Mycket slit för lite olja, men såååå god den blev. Och det är en perfekt rensa hjärnan sysselsättning. Ute i det fria, helt tyst o en italiensk lunch i gröngräset att se fram emot. Verkligen något jag kan rekommendera!!!
Nypressad olivolja på pane di montegemoli(www.panedimontegemoli.it), lite salt o ett glas rött! Mycket godare finns inte!!
Som alltid när jag är hos Silvia så äts det väldigt typisk italiensk mat, pratas mycket livornese dialekt o man lär sig alltid massa nya saker om Italien som en dum svensk som jag inte hade en aning om innan. D.v.s. alltid lika trevligt!
För att få lite svenskstämning så bjöd jag på kärleksmums, havreflarn o det gick verkligen hem!

Klicka här för att se bilder


transpCopyright 2018 Veronica Andréasson info@cyklist.com