topimages
transp
transp


Juni


29/6


Var hård träningen idag. Jag, Luisa o Barbara stack ut med sportdir bakom i bil. Värmde upp med en klättring på 5 km, sen vidare för att köra intervaller i Cipolaio. Det är ett berg på en bra bit över 10 km, fast inte så brant. Intervaller hela vägen upp, puh. Sen vidare för några småstigningar o Cipolaio åt andra hållet. Då hade vi kört strax över 5 timmar o skulle köra lätt pace bakom bilen för att rulla ur benen.
Stefano tog en alldeles för smal väg om ni frågar mig. Fick möte på en bro som man inte kan möta en annan bil på, absolut inte en liten lastbil som det var nu. Han tvärnitar o vi åker rakt in i bilen. Jag låg längst bak, för jag kände mig fräschast. Det gjorde att jag åkte på värsta smällen. Smällde huvudet rakt i bakvindrutetorkaren. Bara att invänta ambulans o raka vägen till sjukan. Fick sy strax under ögat o tejpa näsan.
Så nu e man bra snygg. Helt svullen o blåslagen i ansiktet., men klarade mig annars. Känner inget i tex. nacken eller axlar.


18/6


Linje SM i Värnamo

17/6


Fassa Bortolo skickade två starka cyklister till Vätternrundan ;o). Deras mål var att köra under 9 timmar, vilket de klarade med bravur 8´49. Fast vädrets makter var emot dem, mycket motvind o kantvind.
Kanon bra kört Günter o Anders :o)


16/6


Tempo SM i Huskvarna

10/6


Imorgon flyger jag till Sverige, SM börjar ju nästa vecka. Så idag passade jag på att köra kraftintervaller i bergen. Är ju lite dåligt med berg i Varberg ;o).
Håller på att klura ut hur i helsike jag ska få med alla prylar. Två cyklar o massor med hjul + allt annat bös. Hmm, blir tufft!
Nä, lika bra att dra igång packandet!
Ciao!!!transpCopyright 2018 Veronica Andréasson info@cyklist.com