topimages
transp
transp


Januari


31/1


När jag tittade ut genom fönstret i morse så blev jag ganska förvånad, typ snöstorm ute. Var tänkt att jag o Lergård skulle ha cyklat ute idag, men det bli ändrade planer. Blir testcykel istället.
Igår skulle jag ha haft kameran med mig på träningen, var så otroligt vackert. Jag o Tobbe fick 4´5 timmar. Var en hel del snö då med, men vägarna var ok. Jag kunde köra med mina 1,25 slicks däck, fast ibland var det halt! Men jag höll mig på cykeln, inte tid med fler brutna ben nu ;o).

25/1


Sista dagen på mässan!! Idag var det ganska lugnt faktiskt! Har varit 73 000 besökare totalt, en hel del folk alltså! Imorgon ska jag fota, så jag får lite fräscha bilder till sidan

24/1


2-Hjuls mässa i Stockholm! Är här uppe med Vartex, min stora cykelsponsor! Mässan är både för mc o cykeln, så det är väldigt mycket besökare här. Man är riktigt seg i kroppen när det börjar närma sig stängning, ändå är jag inte på mässan på fm. Tränar alltid innan jag drar till mässan. Så jag är impad av de säljarna som håller ut hela dagarna! Nä, nu ska jag göra mig i ordning inför kvällen. Ska ut o äta med Vartex gänget!

18/1


Jag, Jonas, Micke o Kekke stack ut o tränade 4,5 timmar idag. –6 grader visade termometern innan jag stack hemifrån. Vi körde söderut, ner till Ugglarp o sen inåt landet. När vi kom till Heberg, blev det en snabbis fika på Netto. Eller rättare sagt grabbarna fikade, jag drack varmt vatten ;o). Sen drog vi oss hemåt. När vi var i Falkenberg så tyckte jag att jag hade lite väl lite luft i bakdäcket. Jag hade så rätt, punktering. Jag hade dessutom gjort en riktig junior grej, stuckit ut utan slang. Oj, inte bra. Absolut inte när man kör på smalare däck, dvs även smalare slang. Tur jag hade med mig mäster mecken Jonas. Efter mycket om o men fick vi ner en vanlig slang o vi kunde börja trampa hemåt. Tack grabbar för all hjälp!!

Jonas har tagit bilderna från dagens tur
17/1


Idag körde jag testcykel på morgonen. Kändes ganska bra idag, kunde trycka på mer än vanligt tyckte jag. Sen på dagen hängde jag med Fredrik o kollade när han körde inomhus cross i Halmstad. Han skulle provköra sin nya Honda 450 4-takt. Snacka om hoj, wow. Var lite sugen på att köra, men jag var förnuftig o var varvräknare istället. Satans vad kallt det var, Burr! Blev en stor kopp te sen när jag kom hem!
Nu ska jag iväg o spela spel med Bianchi grabbarna igen. Fast tyvärr kan ju inte Gurra vara med ikväll. Har ju åkt ner till Italien, tror han är på träningsläger nu faktiskt!
Ha en trevlig kväll!! :o)

11/1 Mail från Gustav Larsson


Hej!!
Trevlig hemsida du har, såg att du redan på natten efter spelkvällen fått upp bilderna suveränt!
Har (äntligen) tagit mig ner till Italien(Lugo, lite sydöst om Bolonga) kom fram till lunch idag efter 15tim/1610km i bil o 5.45på båt, något å skriva i träningsdagboken. Jag hann ut ett litet kort 3 timmars pass oxå på den oändligt mer livligare racern. Här ä det bättre väder än normen för tillfället 5-6g o sol, det håller nog inte många dar kan tänkas.
Har fått en julklapp av FASSA i min frånvaro som väntade på mig, en RÖD skinn(eller liknande) väska full med italienskt julgott, typ kakor,stor kaka,torkad frukt,godis mm. Det ä just typiskt jag som hade unnat mig massor i sverige för att anta rätt vikt här, men nejdå dom ska allt testa mitt psyke.
Har haft en hård timme.Internet ville inte starta :O( men med hjälp av japanen lyckades vi tillslut kicka igång det annars hade det vart kattastrof.
Jag har en fin bild på Honken jag skickar den sedan.
Varma kramar från ett fjärran land/ Gustav

http://www.fassabortolo.com/it/gs/


10/1


Träning 3 timmar ute på cykel. Det var ruggigt kallt på förmiddagen, så jag stack inte ut förrän vid ett. Körde upp mot Åkulla, vilket jag nog aldrig skulle ha gjort. Det är i Åkulla som bl.a. Bockstensturen går, det fina långloppet som går i Varberg runt maj. Det ligger ganska högt, vilket gör att det är bra mycket kallare där. Sen är det nog inte prio ett vägen för saltbilarna. Så det var väldigt halt bitvis. Bra då man fortfarande tränar på slicks. Men jag kom hem till slut o jag fick mina tre timmar. Så jag är nöjd, fast lite frusen :o).

8/1


Ikväll var det spelkväll hemma hos Lergård. Vi fick ju se till att spela nu innan Gustav åker, drar ju imorgon. Det var jag, Jonas, Olsson o hans tjej, Fredrik, Lergård, Micke, Joel, Jesper o Gustav. Vi gjorde en mjukstart med ”Med andra ord”. Varje lag vann var sin gång, tur var nog det. Så ingen blev sur, utan vi fortsatte med något skumt spel. Gick inte så bra, ingen orkade riktigt läsa igenom reglerna. Så vi gick över till ett litet egen designat ”Galen Panna”. Fast vi hade ganska svåra ord, så det tog ett tag. Joel vann i alla fall. Imorgon är det testcykel o simhall som gäller, så det är dags att hoppa i säng. Natti natt


transpCopyright 2017 Veronica Andréasson info@cyklist.com