topimages
transp
transp


November


13/11


Har varit i Surte sen i tisdags. Det första Klasse gjorde var att lura ut mig med kryckorna på en ”lång”tur. Trodde aldrig jag skulle komma hem igen, var helt slut. Så nu sitter jag här med värsta träningsvärken. Han nöjde sig tyvärr inte med långtur. Det var bara början, suck!! Sen var det dags o styrketräna. Förvånansvärt vad mycket man kan göra trots ett helgipsat ben. Nu är det slut på att nöta mer på soffan, dags att ta tag i sitt liv :o)!!
På kvällen åkte vi in till Kungälv för att Susse skulle motta priset, årets idrottsprofil i Kungälv. Priset delades ut av IFK Kungälv. Susses segerspurt från VM i Hamilton visades på storbild. En kall men trevlig kväll
Ett tips, gå in o kolla på www.ljungskog.com, mycket nya bilder finns nu att beskåda.
Dags att sluta, nu måste jag börja sortera ;o)

10/11


Imorgon ska jag lämna tillbaks bilen som Toveks har sponsrat mig med i år. Alla dekaler ska bort, vilket kommer att bli lite svårt nu när jag är gipsad. Som tur är så har jag en väldigt snäll lillebror som hjälper mig.
1/11


Gotland Grand National!
Så var det dags för Gotland äventyret igen! Vi åkte över med färjan Oskarshamn-Visby på torsdagsnatten. Den här gången var vi 12 stycken, vi blir bara fler o fler. Skoj!
På fredagen så åkte vi ut till depå området för att hämta nr lappar, bygga upp depåtält o besikta hojen. Sen var det dags att åka in till Visby o käka lunch på Brinken. Där i mellan hann vi med att köra lite fel. Tur att ingen är polis i vårat sällskap, då hade hen blivit gråhårig på kuppen ;o). I år bodde vi mitt i centrum. Helt perfekt läge, när vi väl hittade ;o).
Vi försökte komma iväg så tidigt som möjligt på lördagsmorgonen för att slippa stå i alltför lång kö in till depån. Är ju så jäkla mycket bilar o bussar som ska in på området. Jag o Tomas (Roger Perssons farsa) startade i första starten dvs. 9,15, så vi hade följe ut. Jag kom hyfsat bra iväg i starten, typ i mitten. Jag hittade ganska snart en annan åkare som åkte jämt med mig, så vi höll ihop. Efter hästskon ca 2/3 av första varvet, så hände det. En motionär trängde sig emellan mig och killen jag körde ihop med. Jag var tvungen att bromsa för att inte åka i honom. Då tappar jag balansen i leran och vurpar. Får naturligtvis hojen över mig och antagligen vrider knäet i fallet. Så där var det slutkört för min del. Var som tur var ett gäng röda kors nissar precis där, så de lyfte mig bort från banan. De bar bort mig på bår till en militär ambulans, som körde mig till läkaren vid banan. Redan då var mitt högra knä stort som en fotboll. De körde in mig till akuten i Visby för att röntga knäet. Det visade sig att benet var av strax under knäet, men träffen hade även gått upp i knäet på något vänster. Hängde inte riktigt med där. Men benen ligger bra, så jag slipper nog operation.
Så nu är man ingipsad från topp till tå på höger benet, lagom skoj. Får absolut inte stödja på foten. Kommer antagligen att ta 6 v med gips, sen 2 månader till innan man är med i leken igen. Men det är bara att gilla situationen.
På kvällen var det inte att tänka på att gå ut och kolla på prisutdelningen i ishallen. Jag fick snällt ligga i sängen och kolla på tv, medan de andra roade sig.
Anders körde flest varv utav oss, 6 st. Fredrik bröt efter problem med cykeln. Thomas körde tre varv, men då hade han även hunnit med att snottra in kedjan, men lyckats få loss den igen. Lite McGyver stuk på det hela. De andra i gänget körde 4 varv.

http://www.ggn.se

transpCopyright 2018 Veronica Andréasson info@cyklist.com