topimages
transp
transp


Juni


25/6


Kortbane SM!
Snacka om att jag gjorde bort mig. Var så inne i tävlingen att jag missade att vi gick ut på sista varvet. Så inför spurten satt jag på sista hjul, var helt hundra på att det var ett varv kvar!! Jag kände mig ganska blåst, måste jag erkänna! Tråkigt att göra en sån tabbe när man har bra ben. Sen var det en ganska svår kurva innan mål och jag brukar kunna trycka på ganska bra när det svänger!!




Foto: Spurt om andra platsen


Foto: Dam elit klungan inför varvning


Foto: Schysst bil, Edgren


Foto: Kolla vilka man hittar längs banan, Conny och Örjan


Foto: Eliten uppför backen


Foto: Juneholt posar


Foto: Joel är loss i junior klassen


Foto: Herr juniorernas start på kortbane

24/6


Tempo SM!
SM går i Sunne, ganska mysig stad. De har sån schysst dialekt här :o). Åkte direkt till Sunne från Sollerön. När jag var på kansliet för att hämta ut nummer lappar, så får jag reda på att klubben glömt anmäla mig till linjet. Så det blir inget race för mig på lördag. Det går inte efteranm sig till sm. Alla har verkligen försökt att få kommisarien att låta mig start, men vissa är ju paragrafryttare in i själen. Så SM veckan började sådär lagom skoj. Det var ju linjet jag åkte hit för!!
Tempot gick sådär, det var en himla svår bana. Det var upp och ner hela tiden. Jag blev 9:a, vilket jag inte direkt är nöjd med. Men någon pall plats hade jag inte heller räknat med!! Tempo är ju inte min starka sida, direkt!!




Foto: Susse vann tempot!


Foto: Så var jag iväg


Foto: Min tempo start. Snacka om publikdrag ;o)


Foto: Madde in action


Foto: Mitt lilla kryp in. Snacka om strukturerad röra :o)


Foto: Café Sundberget i Sunne, här bodde jag!

20/6


Soldvarvi, GP!
Har hittat ett nytt sätt att ladda inför race, köra go cart! Helt ok faktiskt, för jag var riktigt på huggit senare på Soldvarvi. Jag, Robban och Tuffe körde medans Calle var fotograf.

På Soldvarvi körde vi ihop med DamJ, så vi var ett gäng!! För att höja tempot lite, så la de in spurtvarv vart annat varv. Kände mig fräsch idag med. Stötte en hel del, var loss nästan två varv. Men sen kom de ifatt. Försökte även här gå ca 1 km innan mål, men de satt som en kloss bakom. Blev även idag 6:a
På kvällen var det käk och lite party hemma hos Juhlins föräldrar. Det var riktigt trevligt!!




Foto: Smile :o)


Foto: Anna styr upp Johan ;o)


Foto: Johan har problem med sko valet!


Foto: Taktik snack på gång!


Foto: Ove Och Niklas vilket par! ;o)


Foto: Nästan hela team Cyclecomponents.com


Foto: Även toa kön kom på bild.


Foto: Håkan åker på ett tjuvnyp!


Foto: Hemma hos Juhlins föräldrar. Fredrik, Oldin, Niklas och alla andra är mitt uppe i maten.


Foto: Målgång.


Foto: Jag är loss!


Foto: Vi varvar.


Foto: Här körs det inför ett spurtvarv.


Foto: Henrik Oldin ser farlig ut.


Foto: Herr eliten inför start.


Foto: Brumm, brumm, här går det fort!!

19/6


Solleröloppet, 12 mil!!
Normalt brukar vi starta vid sju på morgonen. Men det slapp vi i år, det var start vid 09´30. Vi var ca 25 st startande, helt ok! Det som var lite tråkigt var att det ösregnade vid starten. Tyvärr slutade det inte, utan det regnade konstant hela tiden. Jag tog på mig påsar över skorna, operations handskar över vinter handskarna och regn kappa. Ändå var jag pisseblöt efter 5 km.
Banan är ganska tuff, man ska ta sig över Skearbackarna (tre st rejäla stigningar). Så på vägen ut gick det piano. Var nära att jag växlade ner till lillklingan. Men i backen så blev det körning. I första stigningen så var vi sju kvar i topp. I andra stigningen så stötte jag bort en, så vi blev 6 kvar. Var skönt att känna att man är med i leken igen. Innan i år har man ju bara lidit i backarna, nu fick de andra lida ;o)
När vi hade typ en mil kvar, så kom ett gäng tjejer ifatt. Typ en km innan mål så stötte jag, men jag blev ifatt körd. Rullade i mål, när jag förstod att det inte skulle hålla. Blev 6:a

På kvällen dukade vi upp långbord på vandrarhemmet och hade allmänt trevligt!




Foto: Midsommar mysigt på vandrarhemmet i Mora!


Foto: Det var nog inte bara saft mina rumskompisar (Calle o Robban) drack.


Foto: "Kinky Special". Korv med bröd, majesill mm


Foto: Schyssta brillor!!

Ringenloppet, Malmö
När jag vaknade på morgonen så lät det som att träden utanför skulle braka omkull. Så det blåste en hel del. Var lite tveksam om jag skulle åka ner. Men jag kom iväg till slut. Kan bara nämna att det blåste inte mindre i malmö. Där banan gick var det helt öppet också, vilket inte gjorde saken bättre. Jag valde att köra i HJun klassen som körde ihop med Hsen. Vi skulle köra 99 km, dvs 9 varv á 11 km. Det sprack direkt i motvinden, jag hamnade i en grupp på ca 6 cyklister. Camilla Larsson från Upsala CK körde också i killklassen, vi låg i samma grupp. Fast hon bröt senare. Men jag bet mig fast och fullföljde. Blev till slut femma i Hjun klassen. Lillbrorsan vann och Joel L tvåa.



Foto: Prisutdelningen i HJun klassen





Foto: Jocke vann, Joel tvåa och Hans trea i HJun



transp



Copyright 2018 Veronica Andréasson info@cyklist.com