topimages
transp
transp


Januari


24-26/1 Mässa och träning med Klas och Susanne


24/1
Cyklade upp till 2-hjuls mässan i Göteborg. Hade ganska fräscha ben, så det tog bara 3´30 h. Skönt för jag kännde mig lite seg veckan innan.
På mässan var det som vanligt ganska mycket folk. Var en massa schyssta grejer att titta på, men mest stod man och tjötade med folk! Efter mässan åkte jag till Klas och Susanne. Vi gick igenom en del saker, b la nu inför träningslägret. Sen var det bara, hopp i säng. Skulle upp tidigt och träna på lördagen, med dem.

25/1
Vi stack som sagt var ut ganska tidigt och tränade, hängde regn i luften. Susse skulle köra G2 (man kör på ganska bra i 1´30 h), så det var bara att bita hjul. Jag var ganska matt efteråt, kan man säga. Typ helt död ;o)!! Men det var gött att få en riktig genomkörare!! Sen på eftermiddagen var vi en stund på mässan! Det var ruggigt mycket folk idag. Inte riktigt vad man ville ha, när man är sädär lagom matt! Det bästa var när man kom hem till Klas och Susse och kunde krypa ner i soffan igen!! Stackars Susse hon hade testcykel idag också. Så det var bara för henne att köra igång.

26/1
Idag stack vi ut och körde mängd, det blev drygt 5 timmar! Det är så lärorikt att köra med dem, Klasse har stenkoll. Det är ju så svårt att se sina egna misstag och brister. Jag tänker tex aldrig på hur jag sitter på cykeln. Tydligen sitter jag som en kratta :o)!! . Sen har jag fått klart för mig hur man egentligen spurtar. Jag har typ ormat mig fram innan!! Inte konstigt att jag aldrig har kommit någon vart i spurterna! Jag har ju lagt all kraft på helt fel ställe och bara fått syra istället!
Så nu har jag massor att träna på, på träningslägret. B la min kurvteknik, måste också förbättras!!

Ciao
Veronica


23/1 Cykla upp till 2hjuls mässan i Göteborg


Imorgon så bär det av till mässan i Göteborg, 2hjul!! Har blivit en liten tradition att cykla upp!! Hoppas bara att jag har lite mer tur än förra gången. Fick punka i Kungsbacka och insåg ganska snabbt att jag inte hade någon slang med mig. Så det var bara att cykla de resterande 3 milen på framhjulspunka. Men det känns som att jag får skylla mig själv!! Så imorgon 8´30, bär det iväg!! Vi kanske ses på mässan ;o)!
Kram
Veronica

1/6 Strålande sol & -13 grader


Idag har jag bara löpning på programmet. Ska gärna springa på i backarna för att få en ojämn pulskurva. Brukar oftast åka upp till Åkulla (ett stort skogsområde, med fina stigar i Varberg) med en kompis på måndagar. Idag var det -13 grader, strålande sol och helt vindstilla. Snöade ganska friskt igår, så det låg ett snötäcke ca 10 cm på backen. Det var så otroligt vackert i skogen, ni skulle ha sett!! Man blev helt hänförd, så pass att vi sprang 1´45 h. Ska springa typ runt 1´15. Det enda negativa var att det var halt i snön, när man skulle springa på i backarna. Men det tar man en dag som denna.

Oftast när man är där uppe möter man inte en kotte, men idag var det ju röd dag och alla ville åka skidor. Folk tyckte nog att man var lite prillig när man kom springandes i snön, när alla åkte skidor.

;o)

Ciao

Veronica

2003-01-02


fyller på information på min sida.
Lag inför 2003


Här kommer jag med en jätterolig nyhet! Jag har fått ett lag och inte vilket som helst. Ska köra i samma lag som Susanne Ljungskog(VM- och bragdguldet 2002). Laget är Team Aliverti Catalunya Kookai. Vi kommer att bo i Italien. Byn som vi bor i heter Camayore, ligger i närheten av Pisa. Laget är registrerat som ett spanska lag(huvudsponsorn är därifrån). Jag har fått 2 månader prov först. Är de inte nöjda med mig under denna period, så får jag dra hem. Men detta kommer inte att inträffa ;o)!! Känns verkligen super, den här chansen måste jag ta vara på.

Första tävlingen är 9 mars, samma tävling som jag körde förra året!!

Snacka om att man har inspiration nu, när man tränar!! Spelar ingen roll om det regnar eller är svinkallt. Man tränar med ett leende på läpparna ändå!!! :o)Wow, det här kommer att bli så grymt!!transpCopyright 2018 Veronica Andréasson info@cyklist.com