topimages
transp
transp


December


23/12


Var förbi farfar en sväng idag. Min farbror Stefan o hans tjej Tracy var där. De har kommit över för att fira jul med släkten. Bor nämligen i Belfast annars. Det var säkert 15 år sedan jag träffade Stefan sist. Så det var verkligen hur skoj som helst att se honom igen.

20/12


Idag körde jag första passet ute på cykel sen i oktober. Jag o Jesper Ingevaldsson stack ut och körde en timma distans. Vi rullade hur lugnt som helst, men ändå stack pulsen iväg. Har lite att ta igen om man säger så ;o). Men vilken känsla det var, snacka om att man är motiverad nu.
Men jag kan bara träna där det är hyfsat platt, för jag får inte ställa mig upp på cykeln. Får inte belasta benet så mycket. Jag går fortfarande med kryckor, när jag går. Tur att cykling är så skonsamt för benen, så jag redan kan komma igång.
Nu är jag helt slut, känns som jag var ute 5 timmar på cykeln inte bara en ;o). Tyvärr säger de ju att det ska bli snöoväder framöver. Hoppas inte det, så mycket roligare att träna ute än att sitta på trainer! Vågar inte utsätta mig för en vurpa med vinterhojen, då kan jag hälsa hem!!


Foto: Då var det dax att ge sig ut på första passet ;o)

17/12


Har fått sponsring av nike cycling till nästa år. Det är det nystartade företag Bikesupport som drivs av Per, Matias o Lars som tar in det i Sverige. Även Susse o Sara är sponsrade av dem. Vi hade en liten träff i Surte hos Susse o Klas för att testa kläderna o kolla storlekar. Det är riktigt schyssta kläder med många smarta detaljer. För mig var det här bättre än julaftonen, älskar att prova kläder ;o). Snacka om att jag kommer att ha snyggaste skorna i klungan nästa år, de är riktigt coola :o)

http://www.bikesupport.se
12/12


Var på sjukan i tisdags. Trodde jag skulle få gå därifrån. Men ack så fel jag hade. Men slapp gipset i alla fall, puh! Tydligen är inte brottet riktigt läkt än, så jag får inte belasta benet än. Men jag måste ändå sätta igång med lite träning, så cirkulationen kommer igång. Så jag får simma o cykla lätt. Men jag har inte kunnat cykla förrän idag, har inte fått runt benet innan. Så man kan säga att det går sakta men säkert framåt.
Igår satt jag hos Jonas Holmkvist o kollade på 24. Kan tillägga att det är hans favoserie. Lergård och Gustav Larsson kom också förbi en sväng. Mycket cykelsnack där ett tag!

4/12


Nu har jag verkligen varit dålig på att uppdatera min hemsida. Men har inte så mycket att skriva om. Gör ju inte så mycket om dagarna. Tar mina dagliga promenader på kryckorna och kollar på massor av film. Har varit ganska mycket hemma hos familjen Swärd (Uffe o c/o).
Denna vecka har jag varit hos Klas och Susanne. Där kan man inte ligga på latsidan. Klasse lurade upp mig till Ranneberget. För att ta sig dit måste man ta sig uppför en 800 m lång backe, puh!! Förutom att hoppa runt på kryckor i metropolen Surte så har Susse o jag har julbakat värre. Massor med deff lussebullar och pepparkakaor utan smör. Susse är en jäkel på att baka. Jag började med att baka pepparkakorna. Efter två timmar gav jag upp, hade då avverkat ca 1/5 av degen. Susse bakade upp resten på två timmar. Hon är inte bara snabb på cykeln utan en jäkel i köket också ;o)transpCopyright 2018 Veronica Andréasson info@cyklist.com